Kies jouw make-up workshop!

 

WORKSHOP met vriendinnen, familie of collega’s bij jou thuis vanaf € 35 per persoon. 

Tijdens deze make-up workshop leer je samen met vriendinnen, collega’s of familie de professionele make-up tips kennen. Dit aan de hand van persoonlijke tips en tricks, van het kleurgebruik tot de aanbrengtechnieken van professionele make-up artiesten. Iedereen kan zelf uitproberen!

Onze visagiste voorziet alle materiaal (make-up, borstels, spiegels, watjes, reinigingsproducten, …) voor een geslaagde workshop. Bovendien kunnen we op aanvraag een professionele fotograaf voorzien die deze onvergetelijke momenten vastlegt!

YourMakeUp workshops zijn ook mogelijk voor een vrijgezellen-dag (inclusief geschenkje voor de bruid), smokey eyes, hollywood look, dagelijkse make-up, avond make-up, …

De workshop duurt 2 tot 2,5u en kan zowel tijdens de week, het weekend, overdag of ‘s avonds.

AANTAL PERSONEN PRIJS VOOR DE GROEP*
2 €  130
3 €  150
4 €  160
5 €  185
6 €  210
meer dan 6 personen € 35 per extra persoon
meer dan 20 personen prijs op aanvraag

*prijzen excl. verplaatsingskosten. Deze worden je steeds op voorhand meegedeeld bij je aanvraag. Bij groepen vanaf 10 personen worden 2 visagistes voorzien.

-> Reserveer hier jouw make-up workshop

 

LADIES NIGHT OUT: 4 tot 6 vriendinnen worden professioneel opgemaakt voor een onvergetelijk avondje uit! (TIP voor vrijgezellenavond!)

Onze visagiste komt naar je toe en voorziet jou en je vriendinnen van een make-up look naar wens. Een aanrader voor vriendinnen of collega’s die willen schitteren voor een avondje uit! Bovendien kunnen we op aanvraag een professionele fotograaf voorzien die deze onvergetelijke momenten vastlegt!

Deze sessie duurt in totaal 2 tot 3 uur en kan je boeken vanaf € 40 per persoon.

-> Reserveer hier jouw ladies night out

 

 

MAKE-UP & THE CITY GENT: Aperitief + Make-up workshop + een etentje in Gent

Tijdens deze toffe middag of avond in Gent word je ontvangen met een glaasje bubbels. Dan starten we met de make-up workshop. Zo leer je samen de professionele make-up tips kennen. Dit aan de hand van persoonlijke tips en tricks, van het kleurgebruik tot de aanbrengtechnieken van professionals. Iedereen kan zelf uitproberen!

Na de workshop make-up geniet je van een heerlijk etentje op dezelfde locatie: het sfeervolle Restaurant “De Abt”, vlak in het historische centrum van Gent.

Make-Up and the city is mogelijk vanaf 6 personen. De prijs per persoon: 85 Euro

make up workshop Gent

Wat is inbegrepen?

  • een glaasje bubbels bij het ontvangst
  • de workshop inclusief visagiste, de ruimte en alle materialen
  • een hoofdgerecht, met keuze uit: Stoverij van Kip en Orval met frietjes (de specialiteit van het huis)    Aziatische wok met kip en scampi  De vegetarische suggestie van de dag

Dranken tijdens de workshop en tijdens de lunch/diner zijn niet inbegrepen.

De workshop duurt 2,5u en kan zowel tijdens de middag (lunch) als avond (diner) tijdens week en het weekend (met uitzondering van maandag en zondag).

Gelieve allergieen of intolleranties bij uw reservatie te vermelden. Voor groepen van meer dan 20 personen voorzien we een extra visagiste. We maken hiervoor graag een aangepast prijsvoorstel.

-> Reserveer hier jouw make-up & the city Gent

 

MAKE-UP & THE CITY Antwerpen: Aperitief + Make-up workshop in ’t schoonste gebouw van Antwerpen

Tijdens deze toffe middag of avond in Antwerpen word je ontvangen met een glaasje bubbels, koffie of thee. Dan starten we met de make-up workshop. Zo leer je samen de professionele make-up tips kennen. Dit aan de hand van persoonlijke tips en tricks, van het kleurgebruik tot de aanbrengtechnieken van professionals. Iedereen kan zelf uitproberen!

Tijdens de workshop make-up geniet je van een uniek historisch kader: Pakhuis ’t Glorie – gelegen in de Oranjestraat te Antwerpen – dateert uit 1875-1876 en werd genomineerd als schoonste gebouw van Antwerpen.

make up workshop Antwerpen

 

Make-Up and the city Antwerpen is enkel mogelijk op aanvraag. 

-> Reserveer hier jouw make-up & the city Antwerpen

 

MAKE-UP voor de rijpere huid: een tip voor 50-plussers! 

Make-up voor een rijpere huid vraagt specifieke producten, technieken en kleuren. Bij YourMakeUp weten we hoe je een rijpere huid er op een natuurlijke manier jonger en frisser kan doen uitzien. Deze workshop is ideaal voor een leuke namiddag met vriendinnen. Onze professionele visagiste voorziet alle materiaal.

De workshop duurt 2 tot 2,5u en kan tijdens de namiddag in de week of het weekend.

AANTAL PERSONEN PRIJS VOOR DE GROEP*
2 €  130
3 €  150
4 €  160

*prijzen excl. verplaatsingskosten. Deze worden je steeds op voorhand meegedeeld bij je aanvraag. 

-> Reserveer hier jouw workshop voor een rijpere huid

 

PERSOONLIJKE MAKE-UP: Je leert van onze professionele visagiste welke make-up bij jou past en hoe je make-up aanbrengt.

Welke make-up past bij jouw gezicht? Welke kleur fond de teint? Hoe werk je die donkere kringen onder je ogen weg? Welke dagelijkse make-up en welke avond-look?

Aan de hand van persoonlijke analyse en tips geeft onze visagiste jou een nieuwe, schitterende look waarmee je nadien perfect zelf aan de slag kan. Bovendien kan je de gebruikte reinigings- en make-up producten (bij)bestellen. Deze sessie kan bij jou thuis doorgaan of op locatie bij de visagiste.

Deze persoonlijke make-up sessie duurt in totaal 1,5 uur en is boekbaar vanaf € 80 in totaal.

-> Reserveer hier jouw persoonlijk make-up advies

 

GESCHENKBON, BRUIDS MAKE-UP, WORKSHOPS, INCENTIVES, TEAMBUILDING, GROTE GROEPEN? 

Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. 

 

Afhankelijk van de locatie van de opdracht kan een kilometervergoeding van € 0,37/km aangerekend worden. Dit wordt steeds op voorhand meegedeeld.