Over YourMakeUp

YourMakeUp is een team van professionele visagisten, gespecialiseerd in make-up en verzorging. De visagisten worden gecoacht door Cathérine Lauwers, al meer dan 25 jaar een sterke referentie in de beauty-sector. YourMakeUp verzorgde reeds meer dan 2.500 workshops in Vlaanderen, en was pionier in het aanbieden van kwalitatieve make-up workshops.

YourMakeUp brengt via workshops de kennis en expertise van professionele make-up over naar de consument. En dit op een heel comfortabele en prettige manier: bij de klant thuis samen met vriendinnen, collega’s of familie. Tijdens de workshops leren kleine tot grote groepen onder begeleiding van visagisten de tips en tricks van make-up. Iedereen kan zelf uitproberen, want YourMakeUp voorziet alle benodigdheden. De workshops kunnen bij de klant thuis plaatsvinden, op een vaste locatie in Melle of Antwerpen, of op een andere locatie naar keuze. Ook beschikbaar: B2B workshops en teambuilding.

Cathérine Lauwers

Na haar studies Bio-Esthetiek aan het Coloma Instituut en 28 jaar als zaakvoerder van een gerenommeerd schoonheidsinstituut, werd Cathérine freelance visagiste, docente en coach van het Nivea visagisten-team bij Beiersdorf. Ze zetelde als jurylid in het tv-programma ‘Model in 1 dag’. In 2012 lanceerde ze YourMakeUp. Cathérine verzorgt ook opdrachten voor fotoshoots, videoproducties en events. Lees hier een interview met Cathérine over YourMakeUp.

Annelies Deltour

Annelies heeft 10 jaar ervaring als visagiste. ‘Less is more’ is haar principe, ze staat dan ook steeds vol enthousiasme klaar om je persoonlijke make-up tips & tricks te geven voor een natuurlijke look die je zelf dagelijks kan aanbrengen.

Zenia

Geen twijfel dat Zenia’s pad in de schoonheidssector lag, want al in haar kindertijd speelde ze beauty-salon voor haar familie. Ze volgde cursussen cosmetica en o.a. een kappersopleiding. Deze creatieve duizendpoot houdt ervan om artistiek en origineel te zijn. Haar passie is haar job.

Wendy De Munter

Wendy koos na haar studies Voedings- en Dieetkunde te Leuven voor haar 2e passie: make-up. Ze studeerde visagie aan het SIVO te Antwerpen gevolgd door heel wat make-up perfectietrainingen.
Om het plaatje compleet te maken behaalde ze ook haar diploma van schoonheidsverzorging.
Dankzij haar oog voor detail werd deze ondernemende dame een vaste waarde in het YourMakeUp-team.

Evelien Paelinck

Na haar studies bio-esthetiek koos Evelien ervoor haar nog meer te specialiseren in wat ze het liefste deed: make-up. Eens dat diploma binnen was volgde ze een erkende opleiding kapster/haarstyling om het plaatje compleet te maken.

Sylvia Kadivnik

Sylvia haar motto? “Geloof in wat je kunt, vertrouw je gevoel”. Haar werk is dan ook haar passie geworden: vrouwen doen stralen! Sylvia volgde een professionele opleiding tot make-up artiest aan Syntra Genk.

Elke Matthys

Na haar studies van Orthopedagogie gaat Elke voluit voor haar passie en volgt verschillende opleidingen in de schoonheidsbranche, waaronder ook televisie/film make-up aan de bekende Finotto school.
Elke combineert haar functie als leerkracht make-up en visagie met haar zelfstandige activiteit als visagiste en zaakvoerster van een klassevol schoonheidsinstituut.

Ruth Van Hecke

Na haar studies schoonheidsverzorging en een lerarenopleiding opende Ruth haar eigen instituut en werd ze zelf leerkracht schoonheid en haarzorg. Ruth staat steeds klaar om jou te doen stralen en veel tips & tricks te delen over make-up.


Wil je ons volgen?