Over YourMakeUp

Wat is YourMakeUp?

Een team van professionele visagisten gespecialiseerd in make-up en verzorging. De visagisten worden gecoacht door Cathérine Lauwers, al meer dan 25 jaar een sterke referentie in de beauty-sector. YourMakeUp verzorgde reeds meer dan 2.500 workshops op diverse locaties in Vlaanderen, en was pionier in Vlaanderen met met aanbieden van kwalitatieve make-up workshops.

Wat doet YourMakeUp?

Via workshops de kennis en expertise van professionele make-up overdragen naar de consument. En dit op een heel comfortabele en prettige manier: bij de klant thuis samen met vriendinnen, collega’s of familie. Tijdens de workshops leren kleine tot grote groepen onder begeleiding van visagisten de tips en tricks van make-up. Iedereen kan zelf uitproberen, want YourMakeUp voorziet alle benodigdheden. De workshops kunnen bij de klant thuis plaatsvinden, op een vaste locatie in Gent en Antwerpen of op een originele locatie naar keuze.

ps: Ook beschikbaar voor B2B workshops en teambuilding.

Het visagisten team

Catherine Lauwers

Na haar studies Bio-Esthetiek aan het Coloma Instituut te Mechelen en 28 jaar als zaakvoerder van een gerenommeerd schoonheidsinstituut koos Cathérine Lauwers voor een succesvolle carrière als docente en freelance visagiste. Naast commerciële en privé-opdrachten was ze gedurende 5 jaar coach van het visagisten-team bij Beiersdorf België (Nivea), goed voor meer dan 1.500 make-up workshops. Cathérine zetelde als jurylid in het tv-programma ‘Model in 1 dag’ en lanceerde in 2012 YourMakeUp, samen met haar vertrouwde team. Cathérine verzorgt ook freelance opdrachten voor fotoshoots, videoproducties en events. Lees hier een interview met Cathérine over YourMakeUp.

Wendy De Munter koos na haar studies Voedings- en Dieetkunde te Leuven voor haar 2e passie: make-up. Ze studeerde visagie aan het SIVO te Antwerpen gevolgd door heel wat make-up perfectietrainingen. Om het plaatje compleet te maken behaalde ze ook haar diploma van schoonheidsverzorging. Dankzij haar oog voor detail werd deze ondernemende dame een vaste waarde in het YourMakeUp team.

Na haar studies van Orthopedagogie gaat Elke Matthys voluit voor haar passie en volgt verschillende opleidingen in de schoonheidsbranche, waaronder ook televisie/film make-up aan de bekende Finotto school. Elke combineert haar functie als leerkracht make-up en visagie met haar zelfstandige activiteit als visagiste en zaakvoerster van een klassevol schoonheidsinstituut.

Annelies Deltour heeft 10 jaar ervaring als visagiste. ‘Less is more’ is haar principe, ze staat dan ook steeds vol enthousiasme klaar om je persoonlijke make-up tips & tricks te geven voor een natuurlijke look die je zelf dagelijks kan aanbrengen.

Lore Vanoeteren gaf 18 jaar lang professionele dansles, waaronder 8 jaar in haar eigen dansschool te Koekelare. Tijdens die periode behaalde ze haar diploma schoonheidszorgen aan Syntra West in Brugge. Niet veel later studeerde Lore af als visagiste én rijfde ze een diploma kleur- en stijlconsulente binnen.

Na haar studies bio-esthetiek in Sint-Niklaas koos Evelien Paelinck ervoor haar nog meer te specialiseren in wat ze het liefste doet: make-up. Eens dat diploma binnen was besloot ze om een erkende opleiding kapster/haarstyling te gaan volgen om het plaatje compleet te maken.

Sylvia haar motto? “Geloof in wat je kunt, vertrouw je gevoel”. Haar werk is dan ook haar passie geworden: vrouwen doen stralen! Sylvia Kadivnik volgde trouwens een professionele opleiding tot make-up artiest aan Syntra Genk.

Tessa Piessens is een gepassioneerde schoonheidsspecialiste. Na haar studies schoonheidszorgen vond ze haar echte passie: Make-up. Tessa specialiseerde zich verder met onder meer opleidingen in Stedelijk Lyceum Olympiade, Antwerpen.

Wil je ons volgen?