Over YourMakeUp

YourMakeUp is een team van professionele visagisten, gespecialiseerd in make-up en huidverzorging. Het team stond in voor reeds meer dan 3.000 workshops in Vlaanderen, en was pionier in het aanbieden van kwalitatieve make-up workshops.

YourMakeUp brengt via workshops de kennis en expertise van professionele make-up over naar de consument. En dit op een heel comfortabele en prettige manier: bij de klant thuis samen met vriendinnen, collega’s of familie. Tijdens de workshops leren kleine tot grote groepen onder begeleiding van visagisten de tips en tricks van make-up. Iedereen kan zelf uitproberen, want YourMakeUp voorziet alle benodigdheden. De workshops kunnen bij de klant thuis plaatsvinden, op een van de vaste locaties, of op een andere locatie naar keuze. Ook beschikbaar: B2B workshops en teambuilding.

Annelies Deltour

Annelies heeft 10 jaar ervaring als visagiste. ‘Less is more’ is haar principe, ze staat dan ook steeds vol enthousiasme klaar om je persoonlijke make-up tips & tricks te geven voor een natuurlijke look die je zelf dagelijks kan aanbrengen.

Zenia

Geen twijfel dat Zenia’s pad in de schoonheidssector lag, want al in haar kindertijd speelde ze beauty-salon voor haar familie. Ze volgde cursussen cosmetica en o.a. een kappersopleiding. Deze creatieve duizendpoot houdt ervan om artistiek en origineel te zijn. Haar passie is haar job.

Evelien Paelinck

Na haar studies bio-esthetiek koos Evelien ervoor haar nog meer te specialiseren in wat ze het liefste deed: make-up. Eens dat diploma binnen was volgde ze een erkende opleiding kapster/haarstyling om het plaatje compleet te maken.

Wendy De Munter

Wendy koos na haar studies Voedings- en Dieetkunde voor haar 2e passie: make-up. Ze studeerde visagie aan het SIVO, gevolgd door heel wat make-up perfectietrainingen.
Dankzij haar oog voor detail werd deze ondernemende dame een vaste waarde in ons team.

Sylvia Kadivnik

Sylvia haar motto? “Geloof in wat je kunt, vertrouw je gevoel”. Haar werk is dan ook haar passie geworden: vrouwen doen stralen! Sylvia volgde een professionele opleiding tot make-up artiest aan Syntra Genk.

Elke Matthys

Na haar studies gaat Elke voluit voor de schoonheidsbranche, waaronder ook een opleiding televisie/film make-up aan de Finotto school.
Elke combineert haar functie als leerkracht make-up en visagie met haar zelfstandige activiteit als visagiste met een eigen schoonheidsinstituut.

Ruth Van Hecke

Na haar studies schoonheidsverzorging en een lerarenopleiding opende Ruth haar eigen instituut en werd ze zelf leerkracht schoonheid en haarzorg. Ruth staat steeds klaar om jou te doen stralen en veel tips & tricks te delen over make-up.


Wil je ons volgen?