Kies je make-up workshop!

Workshop hygiëne-maatregelen
Onze materialen worden grondig ontsmet en gereinigd, voor en na de workshop. Indien gewenst draagt de visagiste een mondmasker
.

WORKSHOP met vriendinnen, familie of collega’s bij jou thuis/op locatie vanaf € 45 per persoon. 

Méér info en prijzen >>>

Tijdens deze make-up workshop leer je samen met vriendinnen, collega’s of familie de professionele make-up tips kennen. Dit aan de hand van persoonlijke tips en tricks, van het kleurgebruik tot de aanbrengtechnieken van professionele make-up artiesten. Iedereen kan zelf uitproberen!

Onze visagiste voorziet alle materiaal (make-up, borstels, spiegels, watjes, reinigingsproducten, …) voor een geslaagde workshop. Bovendien kunnen we op aanvraag een professionele fotograaf voorzien die deze onvergetelijke momenten vastlegt.

YourMakeUp workshops zijn ook mogelijk voor een vrijgezellen-dag (inclusief geschenkje voor de bruid), smokey eyes, hollywood look, sweet sixtien party, dagelijkse make-up, avond make-up, …

De workshop duurt 2 tot 2,5u en kan zowel tijdens de week, het weekend, overdag of ‘s avonds.

TIP: Liever een stapje zetten? We maken graag een voorstel op maat voor het voordelig huren van een van onze unieke locaties:
Villa Nazareth, vlakbij Gent

Begijnhoflaan 93, Gent
Factory Hotel, Kallo, aan de Schelde
Mediv, Luikersteenweg 83, Hasselt


AANTAL PERSONENPRIJS VOOR DE GROEP*
2€  150
3€  180
4€  200
5€  235
6€  270
meer dan 6 personenprijs op aanvraag
*prijzen excl. verplaatsingskosten of kosten van een locatie. Deze worden je steeds op voorhand meegedeeld bij je aanvraag. Bij groepen vanaf 10 personen worden 2 visagistes voorzien.

-> klik hier om te reserveren


PERSOONLIJKE MAKE-UP: Leer van onze professionele visagiste welke make-up bij jou past en hoe je make-up aanbrengt.

Méér info en prijzen >>>

Welke make-up past bij jouw gezicht? Welke kleur fond de teint? Hoe werk je die donkere kringen onder je ogen weg? Hoe breng je make-up aan zonder dat het te veel lijkt? Welke dagelijkse make-up en welke avond-look past bij je?

Aan de hand van persoonlijke analyse van het gelaat en via tips geeft onze visagiste jou een nieuwe, schitterende look waarmee je nadien perfect zelf aan de slag kan. Bovendien kan je de gebruikte reinigings- en make-up producten (bij)bestellen.

Deze persoonlijke make-up sessie duurt in totaal 1,5 uur en is beschikbaar vanaf € 80 p.p. in totaal.

Deze workshop mogelijk bij jou thuis, of op deze 5 locaties:

  • Kemzeke: Hair & Make-up V-Line, Regentiestraat 53, 9190 Kemzeke
  • Rollegem: Instituut Puro Molenkouter 16, 8510 Rollegem
  • Leefdaal: Studio WDM, Tervuursresteenweg 596, 3061 Leefdaal
  • Idegem: Instituut Alida, Ninoofsestraat 15, 9506 idegem

-> klik hier om te reserveren
LADIES NIGHT OUT: 4 tot 6 vriendinnen worden professioneel opgemaakt voor een onvergetelijk avondje uit. (TIP voor vrijgezellenavond!)

Méér info en prijzen >>>

Onze visagiste komt naar je toe en voorziet jou en je vriendinnen van een make-up look naar wens. Een aanrader voor vriendinnen of collega’s die willen schitteren voor een avondje uit! Bovendien kunnen we op aanvraag een professionele fotograaf voorzien die deze onvergetelijke momenten vastlegt!

Deze sessie duurt in totaal 2 tot 3 uur en kan je boeken vanaf € 40 per persoon.

-> klik hier om te reserveren
MAKE-UP voor de rijpere huid: een tip voor 50-plussers! 

Méér info en prijzen >>>

Make-up voor een rijpere huid vraagt specifieke producten, technieken en kleuren. Bij YourMakeUp weten we hoe je een rijpere huid er op een natuurlijke manier jonger en frisser kan doen uitzien. Deze workshop is ideaal voor een leuke namiddag met vriendinnen. Onze professionele visagiste voorziet alle materiaal.

De workshop duurt 2 tot 2,5u en kan tijdens de namiddag in de week of het weekend.

AANTAL PERSONENPRIJS VOOR DE GROEP*
2€  150
3€  180
4€  200
*prijzen excl. verplaatsingskosten. Deze worden je steeds op voorhand meegedeeld bij je aanvraag. 

-> klik hier om te reserveren
GESCHENKBON, INCENTIVES, TEAMBUILDING, GROTE GROEPEN? Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

 Afhankelijk van de locatie van de opdracht kan een kilometervergoeding van € 0,41/km aangerekend worden. Dit wordt steeds op voorhand meegedeeld.