Kies je make-up workshop!

Workshop hygiëne-maatregelen:
Onze materialen worden grondig ontsmet en gereinigd voor en na de workshop. De visagiste draagt een mondmasker en voorziet desinfecterende gel voor de handen. Als deelnemer wordt je gevraagd je handen te wassen en te ontsmetten voor en na de workshop. Door de Covid-19 maatregelen beperken we onze workshops tot maximum 8 deelnemers.

WORKSHOP met vriendinnen, familie of collega’s bij jou thuis vanaf € 35 per persoon. 

Méér info en prijzen >>>

Tijdens deze make-up workshop leer je samen met vriendinnen, collega’s of familie de professionele make-up tips kennen. Dit aan de hand van persoonlijke tips en tricks, van het kleurgebruik tot de aanbrengtechnieken van professionele make-up artiesten. Iedereen kan zelf uitproberen!

Onze visagiste voorziet alle materiaal (make-up, borstels, spiegels, watjes, reinigingsproducten, …) voor een geslaagde workshop. Bovendien kunnen we op aanvraag een professionele fotograaf voorzien die deze onvergetelijke momenten vastlegt!

YourMakeUp workshops zijn ook mogelijk voor een vrijgezellen-dag (inclusief geschenkje voor de bruid), smokey eyes, hollywood look, dagelijkse make-up, avond make-up, …

De workshop duurt 2 tot 2,5u en kan zowel tijdens de week, het weekend, overdag of ‘s avonds.

AANTAL PERSONENPRIJS VOOR DE GROEP*
2€  130
3€  150
4€  160
5€  185
6€  210
meer dan 6 personen€ 35 per extra persoon
meer dan 20 personenprijs op aanvraag
*prijzen excl. verplaatsingskosten. Deze worden je steeds op voorhand meegedeeld bij je aanvraag. Bij groepen vanaf 10 personen worden 2 visagistes voorzien.

-> klik hier om jouw workshop te reserveren


PERSOONLIJKE MAKE-UP: Leer van onze professionele visagiste welke make-up bij jou past en hoe je make-up aanbrengt.

Méér info en prijzen >>>

Welke make-up past bij jouw gezicht? Welke kleur fond de teint? Hoe werk je die donkere kringen onder je ogen weg? Hoe breng je make-up aan zonder dat het te veel lijkt? Welke dagelijkse make-up en welke avond-look past bij je?

Aan de hand van persoonlijke analyse van het gelaat en via tips geeft onze visagiste jou een nieuwe, schitterende look waarmee je nadien perfect zelf aan de slag kan. Bovendien kan je de gebruikte reinigings- en make-up producten (bij)bestellen. Deze sessie kan bij jou thuis doorgaan of op locatie bij de visagiste.

Deze persoonlijke make-up sessie duurt in totaal 1,5 uur en is beschikbaar vanaf € 80 in totaal. Deze workshop is individueel.

Tijdens de lockdown is deze workshop mogelijk op volgende 5 locaties:

  • Kemzeke: Hair & Make-up V-Line, Regentiestraat 53, 9190 Kemzeke
  • Rollegem: Instituut Puro Molenkouter 16, 8510 Rollegem
  • Leefdaal: Studio WDM, Tervuursresteenweg 596, 3061 Leefdaal
  • Sint-Lievens-Esse: Alida, Gentweg 49, 9550 Sint-Lievens-Esse
  • Grobbendonk: House of beauty, Jagersdreef 5, 2280 Grobbendonk
Extra hygiëne-maatregelen:
Onze visagiste draagt een mondmasker en handschoenen tijdens de workshop. Alle materialen worden grondig ontsmet voor en na de workshop. Als klant wordt je gevraagd je handen te wassen en te ontsmetten voor en na de workshop. 

-> klik hier om jouw workshop te reserveren
LADIES NIGHT OUT: 4 tot 6 vriendinnen worden professioneel opgemaakt voor een onvergetelijk avondje uit. (TIP voor vrijgezellenavond!)

Méér info en prijzen >>>

Onze visagiste komt naar je toe en voorziet jou en je vriendinnen van een make-up look naar wens. Een aanrader voor vriendinnen of collega’s die willen schitteren voor een avondje uit! Bovendien kunnen we op aanvraag een professionele fotograaf voorzien die deze onvergetelijke momenten vastlegt!

Deze sessie duurt in totaal 2 tot 3 uur en kan je boeken vanaf € 40 per persoon.

-> klik hier om jouw workshop te reserveren


MAKE-UP & THE CITY GENT: Aperitief + Make-up workshop + een etentje in Gent.

Méér info en prijzen >>>

Tijdens deze toffe middag of avond in Gent word je ontvangen met een glaasje bubbels. Dan starten we met de make-up workshop. Zo leer je samen de professionele make-up tips kennen. Dit aan de hand van persoonlijke tips en tricks, van het kleurgebruik tot de aanbrengtechnieken van professionals. Iedereen kan zelf uitproberen!

Na de workshop make-up geniet je van een heerlijk etentje op dezelfde locatie: het sfeervolle Restaurant “De Abt”, vlak in het historische centrum van Gent.

Make-Up and the city is mogelijk vanaf 6 personen. De prijs per persoon: 85 Euro

make up workshop Gent

Wat is inbegrepen?

  • een glaasje bubbels bij het ontvangst
  • de workshop inclusief visagiste, de ruimte en alle materialen
  • een hoofdgerecht, met keuze uit: Stoverij van Kip en Orval met frietjes (de specialiteit van het huis)    Aziatische wok met kip en scampi  De vegetarische suggestie van de dag

Dranken tijdens de workshop en tijdens de lunch/diner zijn niet inbegrepen.

De workshop duurt 2,5u en kan zowel tijdens de middag (lunch) als avond (diner) tijdens week en het weekend (met uitzondering van maandag en zondag).

Gelieve allergieen of intolleranties bij uw reservatie te vermelden. Voor groepen van meer dan 20 personen voorzien we een extra visagiste. We maken hiervoor graag een aangepast prijsvoorstel.

-> klik hier om jouw workshop te reserveren


MAKE-UP & THE CITY Antwerpen: Aperitief + Make-up workshop in ’t schoonste gebouw van Antwerpen.

Méér info en prijzen >>>

Tijdens deze toffe middag of avond in Antwerpen word je ontvangen met een glaasje bubbels, koffie of thee. Dan starten we met de make-up workshop. Zo leer je samen de professionele make-up tips kennen. Dit aan de hand van persoonlijke tips en tricks, van het kleurgebruik tot de aanbrengtechnieken van professionals. Iedereen kan zelf uitproberen!

Tijdens de workshop make-up geniet je van een uniek historisch kader: Pakhuis ’t Glorie – gelegen in de Oranjestraat te Antwerpen – dateert uit 1875-1876 en werd genomineerd als schoonste gebouw van Antwerpen.

make up workshop Antwerpen

Make-Up and the city Antwerpen is enkel mogelijk op aanvraag. 

-> klik hier om jouw workshop te reserveren


MAKE-UP voor de rijpere huid: een tip voor 50-plussers! 

Méér info en prijzen >>>

Make-up voor een rijpere huid vraagt specifieke producten, technieken en kleuren. Bij YourMakeUp weten we hoe je een rijpere huid er op een natuurlijke manier jonger en frisser kan doen uitzien. Deze workshop is ideaal voor een leuke namiddag met vriendinnen. Onze professionele visagiste voorziet alle materiaal.

De workshop duurt 2 tot 2,5u en kan tijdens de namiddag in de week of het weekend.

AANTAL PERSONENPRIJS VOOR DE GROEP*
2€  130
3€  150
4€  160
*prijzen excl. verplaatsingskosten. Deze worden je steeds op voorhand meegedeeld bij je aanvraag. 

-> klik hier om jouw workshop te reserverenGESCHENKBON, BRUIDS MAKE-UP, WORKSHOPS, INCENTIVES, TEAMBUILDING, GROTE GROEPEN? Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

 Afhankelijk van de locatie van de opdracht kan een kilometervergoeding van € 0,37/km aangerekend worden. Dit wordt steeds op voorhand meegedeeld.