Kies je make-up workshop!

Workshop hygiëne-maatregelen/ Covid-maatregelen:
Onze materialen worden grondig ontsmet en gereinigd, voor en na de workshop.
De visagiste draagt een mondmasker en voorziet desinfecterende handgel.
Als deelnemer wordt je gevraagd je handen te wassen en te ontsmetten voor en na de workshop. 
Bij workshops in groep ontvangt elke deelnemer een indivudueel palet (gereinigd en ontsmet) voor het aanbrengen van make-up.
Bij workshops in groep krijgt elke deelnemer een mini-geschenkje met daarin ondermeer micellair reinigingswater, een mascara en een handig setje oogschaduwen.
Update Covid 2021: we beperken onze workshops tot sessies met 2 personen en persoonlijke make-up workshops.

WORKSHOP met vriendinnen, familie of collega’s bij jou thuis vanaf € 45 per persoon. 

Méér info en prijzen >>>

Tijdens deze make-up workshop leer je samen met vriendinnen, collega’s of familie de professionele make-up tips kennen. Dit aan de hand van persoonlijke tips en tricks, van het kleurgebruik tot de aanbrengtechnieken van professionele make-up artiesten. Iedereen kan zelf uitproberen!

Onze visagiste voorziet alle materiaal (make-up, borstels, spiegels, watjes, reinigingsproducten, …) voor een geslaagde workshop. Bovendien kunnen we op aanvraag een professionele fotograaf voorzien die deze onvergetelijke momenten vastlegt!

YourMakeUp workshops zijn ook mogelijk voor een vrijgezellen-dag (inclusief geschenkje voor de bruid), smokey eyes, hollywood look, dagelijkse make-up, avond make-up, …

De workshop duurt 2 tot 2,5u en kan zowel tijdens de week, het weekend, overdag of ‘s avonds.

AANTAL PERSONENPRIJS VOOR DE GROEP*
2€  150
3€  180
4€  200
5€  235
6€  270
meer dan 6 personen€ 45 per extra persoon
meer dan 20 personenprijs op aanvraag
*prijzen excl. verplaatsingskosten. Deze worden je steeds op voorhand meegedeeld bij je aanvraag. Bij groepen vanaf 10 personen worden 2 visagistes voorzien.

-> klik hier om jouw workshop te reserveren


PERSOONLIJKE MAKE-UP of COVID WORKSHOP MET TWEE: Leer van onze professionele visagiste welke make-up bij jou past en hoe je make-up aanbrengt.

Méér info en prijzen >>>

Welke make-up past bij jouw gezicht? Welke kleur fond de teint? Hoe werk je die donkere kringen onder je ogen weg? Hoe breng je make-up aan zonder dat het te veel lijkt? Welke dagelijkse make-up en welke avond-look past bij je?

Aan de hand van persoonlijke analyse van het gelaat en via tips geeft onze visagiste jou een nieuwe, schitterende look waarmee je nadien perfect zelf aan de slag kan. Bovendien kan je de gebruikte reinigings- en make-up producten (bij)bestellen. Deze sessie kan bij jou thuis doorgaan of op locatie bij de visagiste.

Deze persoonlijke make-up sessie duurt in totaal 1,5 uur en is beschikbaar vanaf € 80 p.p. in totaal.

Tijdens de lockdown is deze workshop mogelijk op volgende 5 locaties:

  • Kemzeke: Hair & Make-up V-Line, Regentiestraat 53, 9190 Kemzeke
  • Rollegem: Instituut Puro Molenkouter 16, 8510 Rollegem
  • Leefdaal: Studio WDM, Tervuursresteenweg 596, 3061 Leefdaal
  • Sint-Lievens-Esse: Alida, Gentweg 49, 9550 Sint-Lievens-Esse
  • Malle: House of beauty, Antwerpsesteenweg 309/2, 2390 Malle
Extra hygiëne-maatregelen:
Onze visagiste draagt een mondmasker tijdens de workshop. Alle materialen worden grondig ontsmet voor en na de workshop. Als klant wordt je gevraagd je handen te wassen en te ontsmetten voor en na de workshop. 

-> klik hier om jouw workshop te reserveren
LADIES NIGHT OUT: 4 tot 6 vriendinnen worden professioneel opgemaakt voor een onvergetelijk avondje uit. (TIP voor vrijgezellenavond!)

Méér info en prijzen >>>

Onze visagiste komt naar je toe en voorziet jou en je vriendinnen van een make-up look naar wens. Een aanrader voor vriendinnen of collega’s die willen schitteren voor een avondje uit! Bovendien kunnen we op aanvraag een professionele fotograaf voorzien die deze onvergetelijke momenten vastlegt!

Deze sessie duurt in totaal 2 tot 3 uur en kan je boeken vanaf € 40 per persoon.

-> klik hier om jouw workshop te reserverenMAKE-UP & THE CITY Antwerpen: Aperitief + Make-up workshop in ‘t schoonste gebouw van Antwerpen.

Méér info en prijzen >>>

Tijdens deze toffe middag of avond in Antwerpen word je ontvangen met een glaasje bubbels, koffie of thee. Dan starten we met de make-up workshop. Zo leer je samen de professionele make-up tips kennen. Dit aan de hand van persoonlijke tips en tricks, van het kleurgebruik tot de aanbrengtechnieken van professionals. Iedereen kan zelf uitproberen!

Tijdens de workshop make-up geniet je van een uniek historisch kader: Pakhuis ’t Glorie – gelegen in de Oranjestraat te Antwerpen – dateert uit 1875-1876 en werd genomineerd als schoonste gebouw van Antwerpen.

make up workshop Antwerpen

Make-Up and the city Antwerpen is enkel mogelijk op aanvraag. 

-> klik hier om jouw workshop te reserveren


MAKE-UP voor de rijpere huid: een tip voor 50-plussers! 

Méér info en prijzen >>>

Make-up voor een rijpere huid vraagt specifieke producten, technieken en kleuren. Bij YourMakeUp weten we hoe je een rijpere huid er op een natuurlijke manier jonger en frisser kan doen uitzien. Deze workshop is ideaal voor een leuke namiddag met vriendinnen. Onze professionele visagiste voorziet alle materiaal.

De workshop duurt 2 tot 2,5u en kan tijdens de namiddag in de week of het weekend.

AANTAL PERSONENPRIJS VOOR DE GROEP*
2€  150
3€  180
4€  200
*prijzen excl. verplaatsingskosten. Deze worden je steeds op voorhand meegedeeld bij je aanvraag. 

-> klik hier om jouw workshop te reserverenGESCHENKBON, BRUIDS MAKE-UP, WORKSHOPS, INCENTIVES, TEAMBUILDING, GROTE GROEPEN? Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

 Afhankelijk van de locatie van de opdracht kan een kilometervergoeding van € 0,37/km aangerekend worden. Dit wordt steeds op voorhand meegedeeld.